Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
Oversigt
Her finder du en oversigt over hjælp på Hjemmets spilleklub
Velkommen kære Hjemmets spilleklub bruger
Hjertelig velkommen til Hjemmets spilleklub hjælpe service. Hvad enten du er ny på siden eller er en rutineret bruger kan du her komme godt fra start eller finde avancerede tips!

I menuen til venstre er forskellige muligheder til at finde hjælp til både spil og chat. Hvis du er helt ny på siden kan det være rigtig nyttigt at læse "Spørgsmål og Svar" som giver svar på de mest stillede spørgsmål. Selvom du måske ikke synes du har brug for hjælp til noget kan du måske alligevel finde ud af nye ting du ikke vidste under "Tips".

Du er altid mere end velkommen til at rette personlig henvendelse til Hjemmets spilleklub. Vi har dygtige og søde kundeservice medarbejdere som hver dag sidder klar ved tasterne for at hjælpe dig. Du opretter en personlig henvendelse under punktet "Kundeservice" i menuen. Som regel har du på hverdage svar samme dag eller dagen efter.

God fornøjelse og held og lykke!

De venligste hilsner fra Hjemmets spilleklub

Dagens tip
Hjemmets spilleklub ser automatisk dine fejl
Vidste du at Hjemmets spilleklub automatisk kan se de fejl du får? Hvad enten du får en fejl på hjemmesiden eller i spillene bliver fejlen logget og gemt så udviklerne kan se på den og rette den. Selv de fejl i spillene som opstår på spillerens egen computer bliver sendt ind til Hjemmets spilleklub. Hermed kan Hjemmets spilleklub gøre sit til at gøre brugeroplevelsen så god som mulig og spilleren hjælper med til rettelser blot ved at fremkalde en fejl!
Spigo v3.1.0911