Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
Om Hjemmets spilleklub
Læs om hvem der står bag Hjemmets spilleklub og hvad målsætningen er
Hjemmets spilleklub er udviklet i samarbejde mellem Egmont og Spigo ApS, som er dedikeret til at udvikle og levere elektronisk underholdning af høj kvalitet. Målsætningen er, til alle tider og i forhold til tænkelige konkurrenter, at kunne tilbyde den bedste elektroniske underholdning inden for de områder selskabet måtte kaste sig over. Herunder er der især lagt vægt på underholdning med lang levetid, at have en bred målgruppe samt operere med en kompromisløs sikkerhed.
Egmont og Spigo® udvikler og driver hjemmesiden Hjemmets spilleklub. For at imødekomme selskabets egen målsætning om høj kvalitet udvikles al software af Spigo® selv.
Bag Spigo® står koncernen Freeway ApS og holdingselskabet KAU Holding ApS.

Freeway ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
Danmark
  KAU Holding ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
Danmark
Hvis du ønsker at komme i kontakt med Hjemmets spilleklub, benyt da venligst vores Kundeservice under fanebladet "Hjælp" og vælg menupunktet "Kundeservice".
Spigo ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
Danmark
E-mail: egmont@spigoworld.com
CVR-nr.: 29319677
Spigo v3.1.0911